jaamhol2.jpg

Ben je door het surfen op de website van Roeivereniging OSSA enthousiast geworden en wil je kennismaken met de roeisport? Kom langs!

Iedereen van 10 jaar of ouder in het bezit van een zwemdiploma kan lid worden van Roeivereniging Ossa. Na het behalen van de benodigde permissies kun je onbeperkt van het roeimateriaal gebruik maken.

Heb je nog nooit geroeid, dan krijg je gedurende drie maanden twee dagen per week instructie om de grondbeginselen van het roeien onder de knie te krijgen. Kosten voor deze instructie gedurende drie maanden zijn € 100,-.

Contributie

De contributie voor jeugd- en juniorleden t/m 18 jaar bedraagt € 193,-  per jaar. Vanaf 19 jaar bedraagt de contributie € 283,-  per jaar. Kosten voor de KNRB contributie en vervolginstructies zijn in de jaarlijkse contributie inbegrepen.

Opzeggen lidmaatschap

Het verenigingsjaar en daarmee het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. Het lidmaatschap wordt automatisch met 1 jaar verlengd tenzij uiterlijk 1 maand, dus voor 1 december, voor het verstrijken van het verenigingsjaar, het lidmaatschap schriftelijk is opgezegd bij de secretaris. In geval van opzegging na de uiterste datum is een geheel jaar contributie verschuldigd.

Kennismaken

Je bent van harte welkom tijdens onze cluburen op woensdag om 9:00 en 13:30 uur, zaterdag om 08:30 uur, zondag om 10.00 uur en in de zomer ook op woensdag om 19.00 uur. Of neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook ben je van harte welkom op onze open dag, meestal op 2e Paasdag van 14.00 -16.00 uur

Klik hier voor het aanmeldformulier.