ermtrai.jpg

Beste Ossianen,

 

Nu er weer geroeid kan worden in meermansboten is iedereen natuurlijk weer lekker aan het roeien gegaan. Er wordt door de marathon roeiers natuurlijk uitgekeken naar de nog resterende marathons van dit jaar. En ja daar is onze Horzol er 1 van!!!! Wij willen de Horzol Marathon door laten gaan, mits er natuurlijk geen nieuwe veranderingen komen ivm Corona. De Horzol zal er iets anders uitzien dan anders, bijvoorbeeld geen diner na afloop. De rest volgt zo spoedig mogelijk. Maar zet hem maar in de agenda zondag 11 oktober 2020.  

Natuurlijk kunnen wij niet zonder onze vrijwilligers, en zullen wij ook dit jaar een beroep op jullie doen. Je bent altijd vrij om je op te geven als vrijwilliger, dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar ik zal jullie binnenkort benaderen. Wil je weer op dezelfde plek als vorig jaar geef het gerust aan via de mail.

Een verzoek van onze kant is om ook een ander de gelegenheid te geven de Horzol te roeien, dus heb je vorig jaar geroeid, dan kan ik je hulp dit jaar gebruiken. Alvast bedankt.

Voor Ossa wil ik 2 maal een C4X+ en 1 maal een C2X+ beschikbaar stellen, de andere boten kan ik dan in de verhuur doen.

Dus beste Ossianen, wij rekenen op jullie op zondag 11 oktober 2020.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Horzol Team

Bianca en Rob